På lager
Kun %1 tilbage

WEST SYSTEM Epoxy Resin 105

Varenummer:
16121-1
Pris fra 260,80  DKK ekskl. moms

West System 105 Epoxyresin. West System 105 Resin er en klar, lav-viskositet, flydende epoxy.
Husk at tilkøbe hærder.

Levering:1-3 dage

Har du spørgsmål til produktet

West System 105 Epoxy Resin er en klar og flydende epoxy med lav viskositet. Når den blandes med en af de fire tilgængelige West System hærdere, skaber den en højstyrke epoxy, der fungerer som en effektiv fugtspærre. Denne epoxy har også evnen til at hærde selv under større temperaturudsving.

 

Den færdige epoxy er velegnet som lim og er specielt designet til at binde og udjævne træ, glasfiber, skum, forstærkningsmaterialer og andre kompositmaterialer. Den kan også fylde revner og hulrum, når den blandes med West System fyldstoffer, og efterfølgende kan den slibes og formes.

 

Når West System epoxy påføres med en rulle, har den gode egenskaber, da den flyder ud og bliver jævn uden at danne luftbobler. Hvis man påfører flere lag af 105 epoxy, skabes en fremragende fugtbarriere samt et hårdt og stabilt underlag for maling og lak.

 

En af fordelene ved West System 105 Resin er, at den har et relativt højt antændelsespunkt, hvilket gør den sikrere at arbejde med sammenlignet med polyester. Desuden indeholder den ikke lugte eller dampe fra opløsningsmidler, hvilket er en fordel i forhold til arbejdsmiljøet.

 

Når man køber West System 105 Epoxy Resin, hærder og pumpesæt, er det vigtigt at kontrollere, at alle komponenterne er mærket med det samme bogstav, som angiver den tilsvarende størrelse (A, B, C eller E). Resin fås i emballagestørrelserne 1 kg, 5 kg, 25 kg og 225 kg. Afhængigt af hvilken hærder man vælger, anbefales det at bruge enten pumpesæt 5:1 til hærdere 205 og 206 eller pumpesæt 3:1 til hærdere 207 og 209.