PVC skum plader

HF Industri & Marine fører et bredt udvalg af PVC kerne materiale fra forskellige anerkendte leverandører i Europa til diverse formål ved renovering af eksempelvis dæk og støbning af både. Vi har både hele skumplader og rudeskåret i forskellige tykkelser. Udover har vi har et bredere udvalg eksempelvis brandhæmmene skumkerne fra SOTECO end der kan ses på vores hjemmeside så ring og spørg efter andre kvaliteter og priser. Vær opmærksom på at der tillægges gebyr for emballage til skum ved forsendelse og pladerne kan ikke sendes med GLS men skal sendes med Danske Fragtmænd til erhvervs adresse. Derudover har vi alt andet du skal bruge såsom glasfiber, Epoxy, infuserings og vakumerings materialer, maling og malerredskaber og værktøj.

3 varer

Faldende orden
 1. PVC Skum 75 kg rudeskåret plade 102 x 108 OBS! (Specialfragt til firmaadresse inkl. emballage - kan ikke sendes med GLS) - PVC skum plader
  PVC Skum 75 kg rudeskåret plade 102 x 108 OBS! (Specialfragt til firmaadresse inkl. emballage - kan ikke sendes med GLS)

  PVC skum rudeskåret plade 75x108 cm hårdhed 75kg/m3. PVC skummet findes også i hele plader.

  Pris fra 322,40  DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
 2. PVC Skum 75 kg hel plade 102 x 108 OBS! (Specialfragt til firmaadresse inkl. emballage - kan ikke sendes med GLS) - PVC skum plader
  PVC Skum 75 kg hel plade 102 x 108 OBS! (Specialfragt til firmaadresse inkl. emballage - kan ikke sendes med GLS)

  PVC skum hel plade 102x108 cm hårdhed 75kg/m3. PVC skummet findes også i rudeskåret.

  Pris fra 197,60  DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
pr. side

Kontakt os 

Ønsker du at høre mere om vores PVC skum samt teknisk vejledning til valg af produkter og efterbehandling, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 62 20 13 12 eller E-mail: [email protected] . Vi står klar til at rådgive privat- eller erhvervskunder, hvad end det måtte dreje sig om. Vi har en indgående viden indenfor vores produktlinje og deler gerne ud af denne.