MMA lim

Hos HF Industri & Marine finder du et stort udvalg af MMA lim. 

Vi tilbyder to-komponent MMA kontruktionslim med høj ydeevne. MMA lim også kaldet methacrylat lim er en strukturel lim der hæfter på de fleste overflader og anvendes indenfor alle typer limninger hvor der kræves høj styrke, hurtige tørretider og stor fleksibilitet mellem to emner. Limen kan bruges i alle industrier heriblandt auto, transport, tog, fly, båd- og vindmølleindustrien samt indenfor produktion hvor det er nødvendigt at sammensættes flere emner af forskellige materialer eksempelvis metal til plast eller forskellige typer metaller. Derfor findes der også et bredt sortiment af methacrylatlim hos HF Industri & Marine for at kunne opfylde de fleste behov. Man kan med den højtydende konstruktionslim lime glasfiber, metal, aluminium, ABS, plast, og meget mere. Den store fordel ved de typer methacrylatlim vi har fra henholdsvis ITW Plexus og Acralock, er at overfladen på de emner der skal limes sjældent behøver nogen form for forbehandling inden der limes, samt at limen har en hurtig udhærdningstid, hvilket gør limen ideel når der skal arbejdes hurtigt eller der er behov for hurtig vedhæftning. Med MMA lim fra henholdsvis ITW Plexus eller Acralock kan man effektivisere arbejdsprocessen når man limer og dermed holde produktionstider og omkostninger nede.

Viser 10 af 15 produkter

Faldende orden
 1. Pistol Manuel Combi 400 ml 1:1/2:1 - MMA lim
  Pistol Manuel Combi 400 ml 1:1/2:1

  Pistol Manuel Combi 400 ml 1:1/2:1 til Plexuslim 400 ml. med bladinsgsforholdet 1:1 og 2:1.

  995,00 DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
Side
pr. side

Du kan læse mere omkring hvilke anvendelsesmuligheder ITW Plexus MMA lim har i Plexus Transportkatalog og Plexus Wind Energy katalog og hele produktserien er beskrevet grundigt i Plexus Produktkatalog samt i produktbeskrivelserne på selve Plexus produkterne på vores hjemmeside. 

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores brede udvalg af methacrylat lim og kompositter samt teknisk vejleding hertil, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 62 20 13 12 eller E-mail: [email protected] Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det er til private aktører eller erhvervskunder. Uanset om du har spørgsmål til bestemte produkter eller ønsker hjælp til valg af den rette lim, har vi med vores store viden den fornødne erfaring til at rådgive dig.