Fugemasse og Tilbehør

Hos HF Industri & Marine finder du et stort udvalg af fugemasse samt tilbehør fra Teakdecking Systems. Teakdecking System anses som nogle af de første til at præfabrikere teakdæk til lystyachter. Samtidigt har producenten også fremstillet en række af plejeprodukter som fugemasse og epoxylim m.m. Produkterne har siden cementeret sig som nogle af markedets bedste løsninger, når det gælder fugemasse og andre vedligeholdelsesprodukter. 

Produkter til teakdæk
I vores produktudvalg finder du blandt andet primerfri fugemasse, epoxylim, teaksealer, teakclener og tilbehør med et stort udvalg af bl.a. fugepistoler. Produkterne er kendetegnet ved deres høje kvalitet samt lange levetid. Tag derfor et kig på vores store udvalg af varer fra en af markedets førende producenter til yachtindustrien.

Fugemasse
TDS leverer, som tidligere skrevet, en af markedets bedste fugemasser. Teakdecking Systems har skabt en primerfri fugemasse i aller højeste kvalitet, som kan anvendes til bådens teakdæk. Fugemassen fås i henholdsvis 310 ml. og 600 ml., hvor du kan vælge mellem farverne sort, hvid og grå. Når fugemassen til teaktræ udsættes for fugt i luften, vil massen hærde sig til en fleksibel og yderst holdbar gummi. Når teakfugemassen er hærdet, opnås der en fremragende temperaturstabilitet, som derudover er kemisk resistent.

Fugepistoler
Når du har købt den mest optimale fugemasse til dine behov, får du også brug for den rette fugepistol. Heldigvis for dig har vi, hos HF Industri & Marine, et stort udvalg af både manuelle fugepistoler, luftpistoler samt frontgreb.

Epoxy
I vores produktudvalg finder du også epoxy fra TDS. Epoxylim fra TDS er kendetegnet ved den fleksible limning og den fremragende styrke, produktet opnår, når den er hærdet. Epoxylim fra Teakdecking Systems hærder i temperaturer ned til 4,5 grader alt efter produktvalget.

Sealer
Med en teaksealer fra TDS giver du dit teakdæk den ultimative beskyttelse mod et til tider hårdt klima. Sealeren rækker cirka 25 m2 pr. liter, hvor det anbefales at behandle hver 3. måned. Sealeren til teak ødelægger ikke fugerne i dit dæk, og er derfor et oplagt valg, når du skal beskytte din båd.

Cleaner
Med en teakcleaner fra TDS får du en af markedets bedste rengøringsprodukter til teak og teakdæk. Efter det blandes op med vand, opnås der et miljøvenligt rengøringsprodukt, da det er vandbaseret og ikke indeholder syre. Du finder i vores produktudvalg både cleaner i flydende form og pulverform.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores produkter fra Teakdecking Systems, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 62 20 13 12 eller E-mail: [email protected]. Vi står altid klar til at rådgive privat- eller erhvervskunder, hvad end det måtte dreje sig om. Vi har en indgående viden inden for området, og deler gerne ud af denne.