Coppercoat epoxy bundmaling

Coppercoat

Coppercoat epoxybundmaling og er den mest holdbare og langvarige epoxy/kobber anti-fouling, der findes på markedet. Millioner af bådejere er vant til at løfte og bundmale deres både hvert år – Med Coppercoat slipper du for denne dyre og tidskrævende øvelse. Coppercoat´s tæt kobberfyldte harpiks beskytter over 50.000 både verden over, med en enkelt behandling, der normalt giver et højt beskyttelsesniveau i 10 år eller mere. Coppercoat er egnet til gør det selv eller professionel anvendelse. Den kan påføres med rulle eller spray og kan anvendes på alle overflader, herunder GRP (glasfiber), jern, stål, træ og aluminium.

Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.62 20 13 12 eller Email: [email protected]. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det er til private aktører eller erhvervskunder. Uanset om du har spørgsmål til bestemte produkter eller ønsker hjælp til valg af de rette produkter til dit projekt, har vi med vores store viden og personlige erfaringer med produkterne muligheden for at rådgive dig professionelt og bedst muligt.

3 varer

Faldende orden
 1. Coppercoat 3 kg - Coppercoat epoxy bundmaling
  Coppercoat 3 kg

  "Coppercoat™ bundmaling er en prisvindende mlijøvenlig bundmaling der baseret på en vandopløselig epoxy hvor man tilsætter rent kobberpulver.

  1.018,00  DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
pr. side