Epoxy

Epoxyprodukter til alle formål

Som nogle af de første importører af epoxy, har vi hos HF Industri & Marine et stort udvalg af epoxy til forskellige formål. Vi har et stort udvalg af epoxyprodukter fra West System, Entropy Resins og PRO-SET Epoxy. Ligegyldigt om du har brug for lamineringsepoxy, infuseringsepoxy eller klar epoxy, så har vi produktet til dig.

Vi sætter en stor ære i at levere kvalitetsprodukter til vores kunder fra nogle af de førende epoxyproducenter i verden. Du finder alt fra epoxyspartel og epoxylim til clear casting epoxy og infuseringsepoxy m.m. Med vores store udvalg af kvalitetsepoxy finder du med sikkerhed et produkt, der passer til netop dine behov. Med vores mangeårige erfaring og store viden inden for området har du de bedste betingelser, for at finde det mest optimale epoxyprodukt til dit erhverv.

Herunder kan du se vores store udvalg af epoxyprodukter. Du kan også læse mere om, hvilke slags epoxy, der er gode til hvilke projekter.

Hvad kan man bruge epoxy til?

Epoxy kan man anvende til en række af forskellige opgaver, hvilket også betyder, at epoxyprodukterne kommer i mange forskellige typer. I vores epoxysortiment finder du alt fra epoxy til træ og glasfiber til epoxylim til plast eller kompositter. En stor andel af vores produktsortiment henvender sig til maritime og kompositopgaver, hvor vi har et stort udvalg af stærke og langtidsholdbare epoxyprodukter.

PRO-SET® Epoxy

Fra bildele til vindmøllevinger og højteknologiske bådskrog kan PRO-SET® epoxy forbedre enhver kompositkomponents styrke og holdbarhed. PRO-SET Epoxy kan med stor styrke og lang holdbarhed forbedre diverse kompositkomponenter, hvilket giver både producenter og private en stor sikkerhed i deres arbejde. PRO-SETs epoxyprodukter er speciallavede til infusion, laminering, formbygning og limning. Med epoxy fra PRO-SET er du sikret et specialformuleret epoxysystem til lette kompositkonstruktioner, der kan modstå de hårdeste miljøer, og som giver dig yderst tilfredsstillende resultater.

WEST SYSTEM Epoxy

Som nogle af de første spillere på markedet leverer WEST SYSTEM Epoxy stadig verdens bedste allround epoxy til maritim anvendelse. Epoxyprodukter fra WEST SYSTEM er enormt lette og stærke, da produkterne oftest bliver brugt til bådebygning eller andre maritime opgaver. Epoxyprodukterne fra WEST SYSTEM er derfor modstandsdygtige over for vand og fugt og er derfor en af marineproducenternes foretrukne valg, når det kommer til epoxyprodukter.

Entropy Resins Epoxy

Entropy Resins Epoxy leverer biobaserede epoxyprodukter i høj kvalitet, som man kan anvende til forskellige formål. Om der er tale om projekter inden for sport, kunst eller andet produktdesign, så går du med epoxyprodukter fra Entropy Resins aldrig galt i byen. Blandt Entropy Epoxy-produkterne finder du Entropy Clear Casting, som er en klar epoxy, som man kan bruge til at fremstille rivertables, penny floors og andre kreative projekter. Derudover er produkterne også miljøvenlige, da Super Sap-teknologien erstatter petro-kemikalierne og reducerer vores carbonfootprint.

Permakote Epoxy

Permakote er en tokomponent klar epoxy uden opløsningsmidler. Permakote er kun til coating og ikke til indstøbninger. Til indstøbninger skal man bruge Entropy Clear Casting Epoxy. Permakote dækker jævnt og hærder op til en glaslignende finish/overflade. Den giver en fantastisk flot overflade på træ, metal, plast, keramik, billeder, grafik, maling, stof, læder, sten og akryl m.v. Den er modstandsdygtig over for vand, sprit, forskellige syrer og opløsningsmidler. Permakote er ikke uv-bestandig og behøver derfor beskyttelse mod uv fra eksempelvis tokomponents polyuretanlak.

Epoxy til træ

En af de ting, som du med fordel kan bruge epoxy til, er træ til forskellige træprojekter. Du kan for eksempel bruge epoxy til bord – uanset om der er tale om epoxy til plankebord eller epoxy til træborde af en anden slags. Flydende epoxy til træ kan nemlig skabe en flot overflade på et bord, samtidig med at det er med til at beskytte træet. Så med epoxy til bordplade behøver du ikke at frygte, at dit bord tager skade. Og Permakote – som du kan læse mere om lige herover – kan være et godt valg, hvis du ønsker en smuk og beskyttende overflade på dit bord.

Men det er ikke kun som overfladebehandling, at epoxy til bord kan være ideelt. Du kan nemlig også sagtens bruge epoxy til træ, hvis du skal have udfyldt en revne i dit bord. Her kan du tage et nærmere kig på vores Entropy Clear Casting Epoxy, som man kan bruge til at udfylde op til 5 cm i tykkelsen.

Epoxy er også ideelt at bruge, hvis man skal reparere en træbåd. Så der er masser af muligheder, når det kommer til at bruge epoxy til træ. Epoxy kan altså være lige det, du står og mangler, for at dit træbord bliver pænt igen, eller at det holder i rigtig lang tid. Men da der bliver færre og færre træbåde, bliver der samtidig mere reparation af glasfiber, hvortil man også kan bruge epoxy.

Stort udvalg af produkter

Hvis du er blevet interesseret i at læse mere om vores udvalg af epoxy, kan du også udforske vores forskellige muligheder inden for casting resin. Det kan også være, at du er på udkig efter oliven- eller asketræskiver. Så kan du kigge nærmere på vores smukke og unikke træskiver. Men hos HF Industri & Marine tilbyder vi også masser af andre produkter, og du er altid velkommen til at dykke ned i vores udvalg. Du kan blandt andet finde beskyttelsesudstyr, bundmaling og faglitteratur inden for bådbygning og arbejdet med epoxyprodukter – blandt meget andet.

Ønsker du yderligere information?

Om du har spørgsmål til nogen af vores epoxyprodukter eller står med specielle forespørgsler eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 62 20 13 12 eller e-mail [email protected]. Det gælder, uanset om du kontakter os som privatperson eller i en erhvervsmæssig sammenhæng. Hos HF Industri & Marine finder du altid en kompetent medarbejder, som kan hjælpe dig med at finde det rette epoxyprodukt til netop dine behov. Vi ser frem til at høre fra dig.