Krympeplast

Hos HF Industri & Marine holder vi et stort sortiment af højkvalitets krympeplast til industri og indpakning samt tilbehør til krympeplast. Krympeplast kan bruges som effektiv indpakning, der giver god beskyttelse mod vind og vejr. HF Krympeplast er en perfekt løsning til både opbevaring og transport af båd, maskiner og andre konstruktioner.

Krympeplast, også kendt som krympefilm, er et materiale, der er let at arbejde med. Det kan nemt trækkes ud over store arealer, hvorefter det opvarmes med en varmepistol. Når plasten opvarmes, krymper den omkring det afdækkede objekt og hærder. Det sikrer en tæt afdækning som holder vind og vand ude, selv i lange perioder. Med krympeplast undgår du dårligt dækkende presenninger, som ofte går i stykker når vinden bliver for hård. Der kan monteres udluftning i krympeplasten, når den er monteret, så objektet kan ånde. Ligeledes kan der monteres lynlåsdør så man kan komme ind i det indpakkede.

Sortiment indenfor krympeplast

I vores sortiment har vi et bredt udvalg af plast i flere forskellige størrelser og længder. Vi kan levere krympeplast fra 4m til 12m i bredden, på ruller af 25m, 50m eller 100m. Et udvalg af sortimentet føres også som brandhæmmende plast, så man ikke behøver at bekymre sig omkring fx gnister fra værktøj, omkring det indpakkede.

Til vores sortiment findes naturligvis et stort udvalg af Til vores og værktøj, som gør det nemmere for at anvende og montere HF Krympeplast .

Tilbehør og værktøj til HF Krympeplast

 I vores udvalg finder du tilbehør som støtteplader og afstandsklodser, som gør det nemmere at montere plasten. Vi har også flere forskellige typer af ventilation, som sørger for at det indpakkede ikke tager skade når der står til opbevaring. Hvis du har brug for at komme ind i det du har pakket ind, så har vi også lynlåsdøre i forskellige størrelser. Du kan også finde flere forskellige slags tape til montering af ventilation og døre og påsætning af beskyttelse.

Til at krympe plasten har vi også forskellige varmepistoler samt tilbehør hertil som forlængereog andet værktøj til montering af HF Krympeplast.

Vi har også udlejning af varmepistoler til kun 180kr pr dag + moms.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores produkter indenfor krympeplast til indpakning og til industri, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.62 20 13 12 eller Email: [email protected]. Vi står klar til at rådgive privat- eller erhvervskunder, hvad end det måtte dreje sig om. Vi har en indgående viden inden for området, og deler gerne ud af denne.