KiwiGrip dæksmaling

Hos HF Industri & Marine forhandler vi den skridsikre maling fra KiwiGrip. KiwiGrip er en vandbaseret en-komponent dædsmaling som giver en skridskker overflade. KiwiGrip er super nem at påføre og der behøves ikke nødveindigvis en primer afhængigt af underlagets tilstand.

3 varer

Faldende orden
 1. KiwiGrip 1L - KiwiGrip dæksmaling
  KiwiGrip 1L

  KiwiGrip dæksmaling er en vandbaseret skridsikker maling.

  Pris fra 496,00  DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
 2. KiwiGrip 4L - KiwiGrip dæksmaling
  KiwiGrip 4L

  KiwiGrip dæksmaling er en vandbaseret skridsikker maling.

  Pris fra 1.450,40  DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
 3. KiwiGrip 4" rulle + håndtag - KiwiGrip dæksmaling
  KiwiGrip 4" rulle + håndtag

  KiwiGrip specialrulle med håndtag som er ideel til dæksmaling fra KiwiGrip.

  85,00  DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
pr. side

Kiwigrip er en revolutionerende, holdbar og skridsikker deck coating, som fordeles nemt og hurtigt med vores ruller og strukturen skabes med KiwiGrip strukturrulle som er beregnet til netop dette formål og en slidstærk og holdbar overflade.

Ved at variere påførselsteknikken, kan overfladen justeres til alt fra en skridsikker, men behagelig, overflade på et lystfartøj, til en stærkere og mere industriel overflade, som ses på fartøjer til mere arbejdsrelaterede opgaver sa,t gangbroer, trapper mm.. Dæksmalingen fås i 1 liters og 4 liters portioner i farverne: hvid, beige, grå og blå. KiwiGrip dæksmaling rækker ca. 2m2 pr. ltr.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores brede udvalg af bådprodukter, bådmaling, lak og dæksmaling samt teknisk vejleding hertil, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 62 20 13 12 eller E-mail: [email protected]. Vi står klar til at rådgive privat- eller erhvervskunder, hvad end det måtte dreje sig om. Vi har en indgående viden indenfor vores produktlinje og deler gerne ud af denne.