PRO SET epoxy

Hos HF Industri & Marine finder du et stort udvalg af epoxy fra Pro-Set® Epoxy

Vores produkter fra Pro-Set® Epoxy kan anvendes til alt fra højtydende og lette kompositstrukturer til større elementer som bildele eller vindmøllevinger. Pro Set Epoxy kan forbedre komposittens holdbarhed og styrke, og kan derfor anvendes i højteknologiske bådskrog eller lignende.

Vi har blandt andet den populære Pro Set Resin sammensætning, som er sammensat til infusion, laminering samt bearbejdning og samling. Derudover er vores produkter for nyligt blevet reformuleret, så der nu er endnu bedre bearbejdningsegenskaber med fremragende hærdningsprofiler.

Pro-Set®-epoxy er en specialserie af epoxysystemer fra våd-lagssystemer og klæbemidler til infusionsepoxy og spartlingsammensætninger.

Viser 10 af 21 produkter

Faldende orden
 1. PRO-SET mixer 300MW - PRO SET epoxy
  PRO-SET mixer 300MW

  PRO SET mixer 300MW passer til PRO-SET 400 ml. patroner med Epoxy

  10,00 DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
 2. PRO SET 170/270 fortykket epoxy - PRO SET epoxy
  PRO SET 170/270 fortykket epoxy

  PRO-SET ADV-170/270 epoxylim er en ekstremt alsidig epoxy til universal limning, der er særligt populær til limning af skibsdæk i teaktræ.

  Fra 334,00 DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
 3. PRO SET TLG/625 faring compound - PRO SET epoxy
  PRO SET TLG/625 faring compound

  PRO-SET® low density fairing compound er en tokomponent epoxy spartel som kan anvendes til fyldning og spartling af kompositstrukturer ved fremstilling og reparation.

  Fra 4.001,00 DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
 4. PRO SET LAM 224 epoxy hærder, hurtig - PRO SET epoxy
  PRO SET LAM 224 epoxy hærder, hurtig

  PRO-SET LAM 224 1,43 kg. hurtig lamineringshærder til PRO-SET Lamineringsresin 125 som er en lamineringsepoxy med lav viskositet.

  Fra 2.165,86 DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
 5. PRO SET LAM 226 epoxy hærder medium - PRO SET epoxy
  PRO SET LAM 226 epoxy hærder medium

  PRO-SET LAM 226 1,43 kg. medium lamineringshærder til PRO-SET Lamineringsresin 125 som er en lamineringsepoxy med lav viskositet.

  Fra 628,00 DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
 6. PRO SET LAM 229 epoxy hærder langsom - PRO SET epoxy
  PRO SET LAM 229 epoxy hærder langsom

  PRO-SET LAM 229 langsom lamineringshærder til PRO-SET Lamineringsresin 125 som er en lamineringsepoxy med lav viskositet.

  Fra 628,00 DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
 7. PRO SET INF 114 epoxy resin - PRO SET epoxy
  PRO SET INF 114 epoxy resin

  PRO-SET Infuserings epoxy resin er en infuseringsepoxy med meget lav viskositet som imødekommer de nyeste krav til en infuseringsepoxy til vakuuminfusering af kompositter.

  Fra 881,87 DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
 8. PRO SET INF 210 epoxy hærder, hurtig - PRO SET epoxy
  PRO SET INF 210 epoxy hærder, hurtig

  PRO-SET INF 210 hurtig hærder 1,37 kg. til PRO-SET Infuseringsresin.

  Fra 512,08 DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
 9. PRO SET INF 211 epoxy hærder, medium - PRO SET epoxy
  PRO SET INF 211 epoxy hærder, medium

  PRO-SET INF 211 medium hærder til PRO-SET Infuseringsresin. PRO-SET infuseringsepoxy er en epoxy med ultra lav viskositet som imødekommer de nyeste krav til infuseringsepoxy til vakuuminfusering af kompositter.

  Fra 512,08 DKK ekskl. moms
  •  1-3 dages levering
  Se detaljer
Side
pr. side

Epoxyprodukter fra Pro-Set® Epoxy til ethvert projekt

Vores systemer fra Pro Set Epoxy kan du producere højtydende kompositstrukturer, som kan modstå selv det hårdeste klima. Epoxysystemer kanklæbe sig til alt fra træ til metal, og kan modstå fugt, varme og et generelt hårdt miljø. . 

Om din båd, surfboard eller bil har brug for en reparation, så er epoxyprodukterne fra Pro Set Epoxy nogle af de allerbedste på markedet, og du får derfor et tilfredsstillende resultat hver gang, du benytter dig af disse. Da systemerne kommer i en række af forskellige sammensætninger, finder du med sikkerhed et produkt, der passer til netop dit projekt. 

Epoxysystemer i private og erhverv

Der findes et hav af forskellige epoxysystemer fra Pro Set Epoxy, hvor du kan få alt fra laminerings epoxy og epoxy skum til infusions epoxy resin med forskellige infusions hærdere og epoxy specielt velegnet til at lime teakdæk ned med.. Vores produkter kommer i et stort udvalg af farver og hærdningstid, og du finder i vores udvalg et produkt passende til netop dine behov. Vi har blandt andet transparant epoxy gelcoat samt epoxy gelcoat i sort og hvid. 

 

Hjælp til epoxysystem?

Hvis du står med spørgsmål til vores epoxyprodukter fra Pro Set Epoxy, er du altid velkommen til at kontakte os hos HF Industri & Marine. Vi har mange års erfaring med epoxy, og vi står altid klar til at rådgive vores kunder - store som små. Du kan kontakte os påtlf.62 20 13 12, hvis du ønsker yderligere information om vores produkter Pro Set Epoxy.Vi er en del af Wessex Resins & Adhesives Group, hvilket betyder, at vi hurtigt kan specialfremstille epoxysystemer, der passer til netop dine eller din virksomheds behov. Vi har en lang række af standardsammensætninger, som dækker de flestes behov. Skulle du dog ikke finde et produkt, der matcher dine behov, så leverer vi specialfremstillede epoxysystemer i både små og store mængder.