Fugtmåler

Er du i tvivl om der er fugt i dit træværk eller din glasfiber inden du skal i gang med at reparere eller male, kan du købe en fugtmåler hos os. Dette er specielt væsentligt når det drejer sig om osmose behandling men ligeledes vigtigt at bruge inden du går i gang med et male- eller lakerings arbejde for at måle om dit emne er tørt nok så du sikrer den bedste vedhæftning og det bedste resultat.Tramex Skipper Plus er en ikke-destruktiv fugtighedsmåler som giver en komplet og sikker metode til påvisning af overskydende fugt i GRP (glasfiber) og træskibe. Det er en fugtighedsmåler i lommeformat.

2 varer

Faldende orden
pr. side

Tramex Skipper Plus fugtmåler designet til at lokalisere fugt i skibsskrog og fittings.Det anbefales at måle fugtniveauet i båden inden man går i gang med istandsættelses arbejdet især når man er i gang med osmosebehandling og eventuelt skal ud at leje en hedvandsrenser eller en Gel Coat Høvl.

Udover fugtmåler kan du hos HF Industri & Marine også købe andet professionelt værktøj til istandsættelse og vedligeholdelse af båd såsom Pro-Scraber skrabejern, Marineshaver og nåddefræser maskine. Det er også muligt at leje vores maskiner.

Klik her for udlejning.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores maskiner og brugen heraf samt teknisk vejledning til valg af produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 62 20 13 12 eller E-mail: [email protected] . Vi står klar til at rådgive privat- eller erhvervskunder, hvad end det måtte dreje sig om. Vi har en indgående viden indenfor vores produktlinje og deler gerne ud af denne.