Spraylat

 
HF Industri & Marine er dansk distributør for West System
 
Spraylat Corporation blev grundlagt i 1936 som producent af PEELABLE belægninger til skoindustrien. Men allerede i starten af 2. verdenskrig, opdagede bl.a. flyfabrikanterne Boeing og McDonnell Douglas, at de kunne anvende disse belægninger på flydele både under fabrikation og samling.

Spraylat International Limited blev stiftet i 1992 og fortsætter med at udvide sit sortiment af højtydende special belægninger, der kan imødekomme kravene fra forskellige industrier rundt om i verden. Blandt kunderne er De Olympiske Lege, Formula One, Fairline Boats, Bae Marine Systems, British Nuclear Fuels og mange andre.

Spraylat har for nylig fået tildelt den engelske pris "Smart Award" for sin evne til produktudvikling og sin fortsatte mål om at se ud over det traditionelle og finde unikke løsninger til sine kunders krav til belægninger.
 
Spraylat er så at sige muligt at anvende på næsten alle former for overflade, kun fantasien sætter grænser.
    
 

 

Har du spørgsmål til vores produkter fra Spraylat, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det er til private aktører eller erhvervskunder. Hvad end du har spørgsmål til bestemte produkter, har vi med vores store viden den fornødne erfaring til at rådgive vores kunder på korrekt vis.

Kontakt os for information på [email protected] eller på tel. +45 62 20 13 12 

 
Se også mere på www.spraylat.co.uk
 
Se videoer om hvad produkterne fra Spraylat bl.a. kan bruges til: