Selcom

 
HF Industri & Marine er dansk distributør for Selcom
 
Selcom S.r.l. har siden 1992 anvendt high performance fibre såsom glas, kulfiber, aramid og polyethylene PVA til at fremstille MULTIAXIAL REINFORCEMENTS, også kendt som NCF - Non Crimp Fabrics.
Selcom S.r.l. har stor erfaring inden for den traditionelle tekstilindustri, men i 1991 begyndte firmaet at fokusere på markedet for high performance teknisk væv med kompositforstærkning.
Trods det faktum at multiaxial teknologi ikke var særligt kendt, købte Selcom S.r.l. i 1992, den første maskine til produktion af NCF.
 
Ligesiden har Selcom S.r.l har været specialist i disse materialer og er idag vokset til en af de betydningsfulde leverandør til bl.a. fly industrien.
 

Kontakt os os

Har du spørgsmål til vores produkter fra Selcom, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det er til private aktører eller erhvervskunder. Hvad end du har spørgsmål til bestemte produkter, har vi med vores store viden den fornødne erfaring til at rådgive vores kunder på korrekt vis.

Kontakt os for specifikke tilbud på [email protected] eller på tel. +45 62 20 13 12  

 

 

Biaxial glasfiber

Biaxial kulfiber og glasfiber