Pro-Set® Epoxy

 
HF Industri & Marine er dansk distributør af Pro-Set® Epoxy
 

Hos HF Industri & Marine finder du hele sortimentet af epoxy fra PRO-SET® Epoxy.

Vores produkter fra Pro-Set® Epoxy kan anvendes til alt fra højtydende og lette kompositstrukturer til større elementer som bildele eller vindmøllevinger. PRO-SET® Epoxy kan forbedre komposittens holdbarhed og styrke, og kan derfor anvendes i højteknologiske bådskrog eller lignende.

Vi har blandt andet den populære PRO SET Resin sammensætning, som er sammensat til infusion, laminering samt bearbejdning og samling. Derudover er vores produkter for nyligt blevet reformuleret, så der nu er endnu bedre bearbejdningsegenskaber med fremragende hærdningsprofiler.

Pro-Set®-epoxy er en specialserie af epoxysystemer fra våd-lagssystemer og klæbemidler til infusionsepoxy, højtemperatur epoxysystemer, biobaseret infuserings epoxy til infusionsepoxy og spartlingsammensætninger.

 

Epoxyprodukter fra PRO-SET® Epoxy til ethvert projekt

Med vores systemer fra PRO-SET® Epoxy kan du producere højtydende kompositstrukturer, som kan modstå selv det hårdeste klima. Epoxysystemer kanklæbe sig til alt fra træ til metal, og kan modstå fugt, varme og et generelt hårdt miljø. Om din båd, surfboard eller bil har brug for en reparation, så er epoxyprodukterne fra PRO-SET® Epoxy nogle af de allerbedste på markedet, og du får derfor et tilfredsstillende resultat hver gang, du benytter dig af disse. Da systemerne kommer i en række af forskellige sammensætninger, finder du med sikkerhed et produkt, der passer til netop dit projekt.

 

Epoxysystemer til private og erhverv

Der findes et hav af forskellige epoxysystemer fra PRO-SET® Epoxy, hvor du kan få alt fra lamineringshærder og epoxy skum til infusionsresin eller infusionshærder. Vores produkter kommer i et stort udvalg af farver og hærdningstid, og du finder i vores udvalg et produkt passende til netop dine behov. Vi har blandt andet transparent epoxy, samt epoxy i sort og hvid.

Hjælp til et epoxysystem?

Vi er en del af Wessex Resins & Adhesives Group, hvilket betyder, at vi hurtigt kan specialfremstille epoxysystemer, der passer til netop dine eller din virksomheds behov. Vi har en lang række af standardsammensætninger, som dækker de flestes behov. Skulle du dog ikke finde et produkt, der matcher dine behov, så leverer vi specialfremstillede epoxysystemer i både små og store mængder.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter fra PRO-SET® Epoxy, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det er til private aktører eller erhvervskunder. Hvis du har spørgsmål til bestemte produkter, har vi med vores store viden den fornødne erfaring til at rådgive vores kunder på korrekt vis.

Kontakt os for information på [email protected] eller på tel. +45 62 20 13 12 

 
Se også mere på www.prosetepoxy.com